Anasayfa İlan Bırak İletişim

Evli çiftlerin Buluşma Noktası

   Seks Partneri >> Merhaba ben melek seks parteneri arıyorum

Bilmiyorum ne yazmam gerek bunun için ilk defa böyle bir yazı yazıyorum beni maruz görün. 27 yaşındayım ve daha hiç ilşkiye girmedim ve evlenmeyide düşünmüyorum bü yüzden benimle ilk defa birlikte olacak kişi cok önemli gerçek anlamda kendine güvenen ve işini bilen olgun bir beyle birlikte olmak istiyorum sadece seks için tanışacağımız bu bey oldukcada yakışıklı olmasını istiyorum farklı fantesileri olan birisini arıyorum eğer o siz iseniz lütfen bana ulaşın artık dayanamıyorum....

Bu yazı 11546 defa okunmuştur.
  Yazdır | Arkadaşıma Gönder | Yorum Yapın

Etiketler:

Henüz etiket eklenmemiştir.

 
   Yorumlar (50 Yorum Bulunmaktadır)

serkan Diyor Ki:
merhaba canım, bana ulaşırsan çok güzel bir birliktelik yaşayacağımızdan emin olabilirsin. e-mail adresim:
15 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 20:06'de Gönderilmiştir.


metin Diyor Ki:
merhaba ankaralıım23 yaşındayımseyahat sorunumyokisteklerini karşılayabilirimbenimde cinselberaberlikteliğimolmadı henüz senikadın yapacak erkek ben benide erkek yapacak kadının sen olmasını
15 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 12:47'de Gönderilmiştir.


portal Diyor Ki:
Benı en azından gormenı tavsıye ederım
07 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 00:51'de Gönderilmiştir.


efe Diyor Ki:
slm ben efe sorunsuz ve tam aradınğın doyuma ulaşmak istersen yaz hoşçakal
07 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 12:37'de Gönderilmiştir.


eren Diyor Ki:
merhaba güzelim seksi bilen çabuk boşalmayan kalın penisli güçlü bir erkek istersen seni her türlü mutlu ederim
06 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 15:47'de Gönderilmiştir.


özgür Diyor Ki:
slm ben özgür ist oturuyorum 20 yaşında üni öğrencisiyim nasıl buluşabiliriz
23 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 21:44'de Gönderilmiştir.


namık Diyor Ki:
neden numara bırakmasınız anlamıyorum şimdi bunu okumanı bekliyecem ve sen neler kaçırıyorsun
01 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 20:15'de Gönderilmiştir.


servo Diyor Ki:
merhaba eğer karşılıklı beğeni olursa niçin olmasın bende isterim hoşlandığım bir bayanla doyasıya sevşmek
21 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 09:28'de Gönderilmiştir.


ali Diyor Ki:
biz bazen gizliliğe öenm vererek özel grup partiler düzenliyoruz bana ulaşırsan senide dahil edebilriiz
18 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 11:33'de Gönderilmiştir.


mehmet Diyor Ki:
merhaba yalnız yasıyoru m kendi evim var
18 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 16:31'de Gönderilmiştir.


orhan Diyor Ki:
merhaba cnm bana ulasırmısn
14 Mart 2010 Tarihinde, Saat 03:33'de Gönderilmiştir.


oguz Diyor Ki:
valla bu fikrin ne kadar gercekci bilmiyorum ama seksten önce biraz romantizm yasanması gerek herseyin özel olması icin böle düsünüyorum sende eger bu fikirdeysen ve benle ilgilenirsen görüselim ne dersin oguz sevgiler
21 Mart 2010 Tarihinde, Saat 01:14'de Gönderilmiştir.


akın kagan Diyor Ki:
konuştugumuzda aradıgın kişinin ben oldugunu anlayacaksın .konusabiliriz sanırım.
19 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 01:24'de Gönderilmiştir.


Gökhan Diyor Ki:
Merhaba melek hanım ilanınızı okudum ve gerçekten çok ilgimi çekti.Sizi tanımak isterim eğer uygun görüp değerlendirirseniz .İlk olmak çok önemli dir ama bence önemli olan o anın keyfini çıkarmaktır.Tip olarak oldukça yakışıklıyım bunu ikna etmek için değil gerçekleri yansıtmak için size söylüyorum umarım tanışabiliriz sizden cvp bekliyorum görüşmek umudu ile.
19 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 23:43'de Gönderilmiştir.


doruk Diyor Ki:
selam , sana bu konuda yardımcı olabilrim, 34 yaşında olgun ve bir sürü tecrübelere sahibim, bana ulaşırsan detayları konuşuruz
21 Nisan 2010 Tarihinde, Saat 15:57'de Gönderilmiştir.


ramazan Diyor Ki:
selam bana ulaşabilirsin
01 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 12:27'de Gönderilmiştir.


melih Diyor Ki:
selam ben Melih istanbuldan tüm azgın bayanlar beni tanıyın pişman olmuycağınız garanti
01 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 23:47'de Gönderilmiştir.


kemal Diyor Ki:
merhaba ara tanışalım ozaman
02 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 12:38'de Gönderilmiştir.


mehmet Diyor Ki:
ben varım isteklerine fazlası ile karşılık verebilirim. Beni unutmayacağına ve hep özliyeceğine eminim.
07 Mayıs 2010 Tarihinde, Saat 16:22'de Gönderilmiştir.


selim Diyor Ki:
tıkla beni uçurayım seni
17 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 22:25'de Gönderilmiştir.


ercan Diyor Ki:
merhaba istediğin erkek ben olabilirim pişman olmayacaksın
22 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 22:35'de Gönderilmiştir.


can1977 Diyor Ki:
bu siteye ilk defa ziyaret ediyorum ve merak ediyorum nasıl bir sonuc cıkacak......?????????
22 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 23:40'de Gönderilmiştir.


koray Diyor Ki:
merhaba ben koray 26 aşındayım moda tasarım bölümü mezunuyum sizlerle tanışmayı çok isterim msn adresimi bırakıyorum eger size uyarsa bana e-mail ulaşın resimlerimi yollarım
23 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 04:18'de Gönderilmiştir.


hasan arıkan Diyor Ki:
sekste fantazi ve mutluluğa susamış olgun bayanlar beni arayın sizi mutlu edeyim. tercihim Bursa ve civarı.
25 Temmuz 2010 Tarihinde, Saat 18:31'de Gönderilmiştir.


özgür kaşifler Diyor Ki:
merhaba ben 38 yasında bir erkegim seksi ve uzun sevişmeleri farklı fantazileri seven biriyim eğer sizi tanıma şansını yakalayabilirsem sizi keşfetmek ve mutlu olacagınız şeyleri beraber ortaya çıkarmayı isterim
01 Ağustos 2010 Tarihinde, Saat 01:57'de Gönderilmiştir.


Celal Diyor Ki:
mrb canım, seks konusunda oldukça tecrübeliyimdir, maddi sıkıntım yoktur, eklersn tanışıp görüşebiliriz
26 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 19:24'de Gönderilmiştir.


baba Diyor Ki:
canım aradığın benım 13 yııl yalnız aşayan aşka ve sekse susayan fantazılerı çok ıyıbılen kır saçlı bırıyım senın mutlu edeceğime çok ınanıyorum canım enkısa zamanda görüşelımsana layık olacak doyuma ulaştıracam gülüm bye aeo. kib.farlı seyler yaşarız
28 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 07:34'de Gönderilmiştir.


murat Diyor Ki:
mrb 30 yaşındayım vazgeçemiycn birisi oldugua inanıyorum dene ver kısacası bu
28 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 09:08'de Gönderilmiştir.


metin Diyor Ki:
slm eskişehirden ben metin
29 Eylül 2010 Tarihinde, Saat 21:30'de Gönderilmiştir.


dream Diyor Ki:
ekle bebeğim aradığın bende!! ;)
01 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 17:59'de Gönderilmiştir.


jan Diyor Ki:
merhaba, Lütfen mailinizi paylaşır mısınız ? Jan
05 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 14:39'de Gönderilmiştir.


ali Diyor Ki:
ekle beni msn konuşuruz.. benc eiyi anlaşıcaz:)
07 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 20:44'de Gönderilmiştir.


caner Diyor Ki:
sizi mutlu etmek isterim size hayatınızın enzevkli anlarını yaşatabilirm arzu ederseniz bana ulaşabilirsiniz.
09 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 12:45'de Gönderilmiştir.


superturk Diyor Ki:
44 yaşında erkeğim
15 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 18:30'de Gönderilmiştir.


erol Diyor Ki:
merhaba ben erol istanbulda yaşıyorum yaş 33 tanışmak ve görüşmek istersen dileklerini yerine getirmek için hazırım
16 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 16:05'de Gönderilmiştir.


ozan Diyor Ki:
slm.tanışalım mı?
23 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 01:43'de Gönderilmiştir.


ha Diyor Ki:
merhaba ünv.mezunu reklam ajans sahibiyim,çok farklı fantazilerim var.görüşmek isterm.
28 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 18:18'de Gönderilmiştir.


cemre Diyor Ki:
yuh yanı sapık olmayınız..bukadar..ayıp ya..
29 Ekim 2010 Tarihinde, Saat 00:06'de Gönderilmiştir.


gökhan Diyor Ki:
merhaba. ankaradan gökhan. 30 yaşındayım. teklifinle ilgilendim. memurum . misafir edebilirim seni. veya ben sana geleyim.
11 Kasım 2010 Tarihinde, Saat 19:05'de Gönderilmiştir.


ufukbey55 Diyor Ki:
mrb ben samsundan ufuk yaş28 sex konusunda oldukca deneyimliyimdir siz karşılık vermedikden sonra karşılık vermem ilk buluşmada sex olmasada olur önemli olan ten uyumudur tip degildir öncelikle bunu bilin
08 Temmuz 2011 Tarihinde, Saat 00:54'de Gönderilmiştir.


Selocan Diyor Ki:
İstanbul Avrupa yakasında sex yapmak isteyen bayanlar mail yoluyla msnden karşılıklı kamera görüntümüzle randevulaşalım...
17 Temmuz 2011 Tarihinde, Saat 19:14'de Gönderilmiştir.


torak Diyor Ki:
sex_antalya_sex@hotmail.com
19 Ağustos 2011 Tarihinde, Saat 01:07'de Gönderilmiştir.


poyraz Diyor Ki:
ilgilenirsen sana acaip bir teklfim var
16 Eylül 2011 Tarihinde, Saat 14:04'de Gönderilmiştir.


Murat 1976 Diyor Ki:
Bayanlar benim olgun bir erkeğim sizi doruğa çıkarırım size uyarsa benimle iletişime geçin.
17 Aralık 2011 Tarihinde, Saat 21:05'de Gönderilmiştir.


sevda Diyor Ki:
slm özgür sexsi çok severim uzun süreni daha çok severim
04 Ocak 2012 Tarihinde, Saat 20:49'de Gönderilmiştir.


MRHABA BEM MURAT Diyor Ki:
ARADIĞIN BENDE muty45@hotmail.com yaz görüşelim balım
17 Nisan 2012 Tarihinde, Saat 06:35'de Gönderilmiştir.


deniz Diyor Ki:
ıstanbulda gezmeye geldım musahıtsen bulusalım 05462390787 29yasında beyım
18 Nisan 2012 Tarihinde, Saat 01:26'de Gönderilmiştir.


sezerbatu Diyor Ki:
Merhaba hanımefendi, Ben Sezer ,bursada yaşıyorum,35 yaşındayım.Bir seyahat acentası işletiyorum.İşim gereği sıklıkla seyahat ediyorum.1,78 boy 72 kilo atletik bir vücudum var.Siyah saç ve yeşil gözlüyüm.Sıradışı ve marjinal birisiyim.Aynı özelliklere sahip bir bayanla tanışmak isterim.İlanınız ilgimi çekti.İlgilenirseniz tanışmak isterim,iyi vakit geçirebileceğimizi düşünüyorum.Görüşme şartlarınızı öğrenebilirsem sevinirim. Saygılarımla,
23 Nisan 2012 Tarihinde, Saat 02:25'de Gönderilmiştir.


yunus Diyor Ki:
Aradigin kisi beni ara mutlu edeyim seni
04 Ağustos 2012 Tarihinde, Saat 03:34'de Gönderilmiştir.


murat Diyor Ki:
selam afyonlu bayanlar sexpartneri arayan bayanlar beni facebokta ekleyin celik-murat1@hotmail.com adım murat 23 yaşındayım
16 Kasım 2012 Tarihinde, Saat 07:55'de Gönderilmiştir.


   Yorum Yapın

İsim :
E-Mail :
Yorumunuz :
Kategoriler
partner arayan dul bayanlar
partner ara
partner arama
partner arama siteleri
partner arayan bayanlar
partner arayan dul kadınlar
partner arayan kadınlar
Partner Arayanlar
partner arayanlar
partner arkadaş
partner arıyorum
Partner İlanları
Seks Partneri
Rastgele Yazılar
  Sayi Siniri Yok AteŞlİ Seks Var Cİcİ Kiz
  Sayi Siniri Yok AteŞlİ Seks Var Cİcİ Kiz
  Yenİ Bayan Escort Nİsan
  Partner Arıyorum
  Seksİ Escort Sİbel
  Yanlızlık
  Merhaba Bursanın Elit Bayanları
  Gizliliğe önem Veren
  Partner Ara
  Gerçek Zevk
Anket
null
Super
Guzel
Eh iste
Berbat
Test
Diğer Yazılar
  Kocaeli Olgun Bayanlar, Bekar-evli-dul Fark Etmez
  Selam
  Sayi Siniri Yok AteŞlİ Seks Var Cİcİ Kiz
  Zevk Dolu Saatler Cİcİ Ceren İle YaŞanir
  Seks Partnerİ Ariyorsaniz Ben Burdayim
  Seks Partneri Arıyorum Adıyamandan
  NİŞantaŞi Bayana Escort Cİcİ Kiz
  Eskort Bayan Sİbel
  Bodrum Cevresı Bayanlar
  Bayan Arayan Erkek
  Sayi Sinir Olmadan AteŞlİ Bİr Seks İÇİn
  İstanbul Bayan Escort Cİcİ Ceren
  Merhaba Seks Partisi Yapmak Için 3 Bayan 3 Bay Arıyoruz
  Selam Seksi Bayanları Bekliyorum
  Seks Sevenler Eklesin
  Ankaradan Selamlar
  Seks Partnerİ Ariyorsaniz Ben Burdayim
  Çorum Ve çevresi Bayanları Bekliyorum
  AŞka YÖn Veren Seksİ Bİr Kiz Hep Bİr Tik Önde - İstanbul Bayan Escort Ceren
  Ilk Defa
Son Yazılar
  Slm Güzeller Sex Isteyenler Doyumsuz Bayan
  Bodrumda Bayan Partner Araniyor
  Cılgın Kızı Götünden Analdan Yapmak Isteyen Ulassın Telefondada Bosaltabilirim
  Istanbul Ve Yakın Illerden Seks Partner Aramaktayım
  Izmirden Bayan Sexs Partneri
  Slm Bayanlar
  Özel Dost Bayan ArkadaŞ Ariyorum
  Mert Yaş 27
  Sıcak Temas önemlidir
  Merhaba Bayan Arkadaş Arıyorum
Etiketler
partner bul partner sitesi